BLOG / Rafaello nutritiv, cu zmeură

Ingrediente:

150g brânză proaspată de vaci

60g zmeură

15g fulgi de cocos + 7g pentru ornat

15g miere de albine

10g migdale

Mod de preparare:

Brânza se pasează cu furculița (nu se dă la blender). Zmeura se dă la blender sau se pasează, apoi se trece printr-o sită, pentru a separa semințele. Sosul, se adaugă peste brânză, împreună cu mierea și fulgii de cocos. Din cantitatea propusă se formează 12 „bomboane”. În fiecare bomboană, se introduce la mijloc o migdala decojită, iar mai apoi se trece fiecare prin fulgii de cocos.

Valori nutriționale per bucată: 25.8 Kcal, 2.51gP, 2.7g CH, 1.7g L

Poftă bună!

 

Suplimentele nutriționale orale

Suplimentele nutriționale orale

Atenția pentru nutriție este vitală în managementul pacientului subnutrit sau cu risc de malnutriție. Suplimentele nutriționale orale sunt parte a unui spectru de strategii ce pot fi utilizate în acest sens.