BLOG / Rafaello nutritiv, cu zmeură

Ingrediente:

150g brânză proaspată de vaci

60g zmeură

15g fulgi de cocos + 7g pentru ornat

15g miere de albine

10g migdale

Mod de preparare:

Brânza se pasează cu furculița (nu se dă la blender). Zmeura se dă la blender sau se pasează, apoi se trece printr-o sită, pentru a separa semințele. Sosul, se adaugă peste brânză, împreună cu mierea și fulgii de cocos. Din cantitatea propusă se formează 12 „bomboane”. În fiecare bomboană, se introduce la mijloc o migdala decojită, iar mai apoi se trece fiecare prin fulgii de cocos.

Valori nutriționale per bucată: 25.8 Kcal, 2.51gP, 2.7g CH, 1.7g L

Poftă bună!

 

Jeleu din fructe

Jeleu din fructe

Un jeleu cu doar 3 ingrediente. Ușor si rapid de făcut. Din fructe, nu cu aromă de fructe.

Este important să alegi Bio?

Este important să alegi Bio?

Cunoaștem noi informația completă despre ceea ce înseamnă producția eco/bio, sau acordăm din start oricărui produs de acest tip, prezumția de “sănătos”?