BLOG / Rafaello nutritiv, cu zmeură

Ingrediente:

150g brânză proaspată de vaci

60g zmeură

15g fulgi de cocos + 7g pentru ornat

15g miere de albine

10g migdale

Mod de preparare:

Brânza se pasează cu furculița (nu se dă la blender). Zmeura se dă la blender sau se pasează, apoi se trece printr-o sită, pentru a separa semințele. Sosul, se adaugă peste brânză, împreună cu mierea și fulgii de cocos. Din cantitatea propusă se formează 12 „bomboane”. În fiecare bomboană, se introduce la mijloc o migdala decojită, iar mai apoi se trece fiecare prin fulgii de cocos.

Valori nutriționale per bucată: 25.8 Kcal, 2.51gP, 2.7g CH, 1.7g L

Poftă bună!

 

Cum poți preveni anemia prin deficit de fier?

Cum poți preveni anemia prin deficit de fier?

Anemia prin deficit de fier este cel mai frecvent tip de anemie. Organismul nostru are nevoie de fier pentru a produce hemoglobina, o proteină prezentă în globulele roșii și care este responsabilă de transportul oxigenului din plămâni, către toate țesuturile.

Pate din ficat de pui

Pate din ficat de pui

Pate-ul de ficat, își are originea în centrul Europei, zona Franța-Belgia, și datează încă din Evul Mediu. Desigur, când spunem pate de ficat și Franța, prima imagine care ne vine în minte, cel mai probabil, este cea a unui Foie gras. O variantă de lux a pateului de...

Puterea primelor 1000 de zile de viață

Puterea primelor 1000 de zile de viață

Nutriția în primele 1.000 de zile de viață ale copilului, alături de un mediu sigur și echilibrat, de grija, dragostea și receptivitatea părinților, construiește fundamentul pentru o bună dezvoltare a acestuia.  Ori dacă una sau mai multe dintre aceste “bucăți de...