Servicii

Consultațiile de nutriție sunt realizate pe baza istoricului pacientului, a analizelor medicale greutății și compoziției corporale.

Managementul greutĂȚii corporale

Intervenția nutrițională personalizată în cazul persoanelor cu exces de greutate sau subponderale.

Dietoterapie în diverse stări patologice

Intervenția nutrițională personalizată în patologii precum bolile gastrointestinale, cardiovasculare, diabet zaharat, alergii și intoleranțe alimentare, afecțiuni ale glandei tiriodiene, afecțiuni ale aparatului locomotor, etc.

Consiliere nutrițională "mama și copilul"

Adaptarea nutriției la femeile însărcinate, mamele care alăptează, copii și adolescenți.

Meniuri Și anchete alimentare pentru grĂdiniȚe, Școli, restaurante, firme catering

Întocmirea de meniuri pentru școli și grădinițe, adaptate nevoilor nutriționale pe categorii de vârstă. Realizarea anchetelor alimentare pentru firmele de catering și restaurantele care livrează mâncare în școli și grădinițe.

TARIFE

  1. Consult nutrițional inițial/              Plan nutrițional personalizat  

–  Evaluarea  istoricului medical, obiceiurilor alimentare, stilului de  viață

– Evaluarea greutății și compoziției corporale cu Tanita Body Composition Analyzer

–  Evaluarea gradului de motivație

–  Stabilirea de obiective pe termen scurt și lung

– Plan nutrițional personalizat (se va primi la următorul consult)

200 lei

2. Consult nutrițional de control

 

–  Reevaluarea greutății și compoziției corporale cu Tanita Body Composition Analyzer

– Monitorizarea progresului și ajustarea planului alimentar (la nevoie)

–  Reevaluarea gradului de motivație

–  Reevaluarea obiectivelor

100 lei

3. Meniuri și anchete alimentare

 

– Întocmirea de meniuri pentru școli și grădinițe, adaptate nevoilor nutriționale pe categorii de vârstă

– Realizarea anchetelor alimentare pentru firme de catering si restaurante care livrează mâncare în școli și grădinițe.

Tarif variabil în funcție de complexitate

Alimentația în menopauză: ce consum și ce evit, în vederea gestionării simptomelor?

Alimentația în menopauză: ce consum și ce evit, în vederea gestionării simptomelor?

Este extrem de important să acceptăm și să privim menopauza ca pe un proces biologic natural, normal și nu ca pe o boală sau o problemă, așa cum se întamplă de multe ori. Să știm că simptomele menopauzei nu durează pentru totdeauna și că durata acestora diferă de la femeie la femeie, depinzând de organismul său și de starea sa generală de sănătate, inclusiv cea emoțională.

Clafoutis fără zahăr

Clafoutis fără zahăr

Originar din zona Limousine, Franța,  și datând cel puțin de la mijlocul anilor 1800, Clafoutis este o delicioasă prăjitură cu cireșe negre. Numele său provine din verbul francez “clafir”, care înseamnă “a umple”.  A umple aluatul cu cireșe negre.  În mod tradițional, cireșele se folosesc cu sâmbure cu tot, sâmburi care prin compoziția lor, în timpul coacerii vor da o aromă bogată preparatului.

Ghee- un altfel de unt

Ghee- un altfel de unt

Ghee este un tip de unt clarificat, cu gust aromat de nuci. Obținut prin fierberea lentă a untului până la evaporarea apei plus caramelizarea și separararea elementelor solide din lapte, acesta nu conține practic cazeină sau lactoză,  fiind astfel o alternativă pentru persoanele cu alergie la cazeina din lapte sau cu intoleranță la lactoză.