BLOG / Înghețată cu banană și zmeură

 

Răcoritoare, ușor și rapid de făcut, aromată natural și cu foarte puține calorii, mai exact 50 pe fiecare porție.

Ingrediente:

2 banane

100g zmeură

60g iaurt grecesc 2%

Mod de preparare:

Dacă se dorește o variantă asortată, așa cum am ales eu, se dau la blender bananele cu iaurtul grecesc, se lasă o parte din amestec, iar cealaltă parte se mai amestecă preț de câteva secunde, tot la blender, cu zmeura. Dacă nu, se amestecă de la bun început toate ingredientele. Se toarnă compoziția în fomele de înghețată, apoi se pune în congelator pentru aproximativ 4-6 ore. Din cantitățile propuse se obțin 6 porții, fiecare a câte 50 Kcal, așa cum aminteam și mai devreme.

În cazul celor cu sensibilitate la lapte, iaurtul se poate înlocui cu un „lapte” vegetal.

Poftă bună!

Jeleu din fructe

Jeleu din fructe

Un jeleu cu doar 3 ingrediente. Ușor si rapid de făcut. Din fructe, nu cu aromă de fructe.

Este important să alegi Bio?

Este important să alegi Bio?

Cunoaștem noi informația completă despre ceea ce înseamnă producția eco/bio, sau acordăm din start oricărui produs de acest tip, prezumția de “sănătos”?